Eerste Week
Door: stefanstuntpiloot
Blijf op de hoogte en volg Stefan
14 Juni 2010 | Verenigde Staten, El Cajon
Het weer is hier prima, en eergisteren hebben we hier een aardbevingkje gehad, van 4.8. Is blijkbaar normaal en gebeurt vaker :P
Vandaag begint onze introductieweek, we krijgen onze uniformen, boeken, tas, dat soort dingen. Deze week is vooral papieren tekenen en vragen stellen. En volgende week gaan we de lucht in! Super veel zin in. Net Nederlands elftal gekeken, (was wel half 5 sochtends hier) maar dat heb ik ervoor over. Ik ga weer afsluiten, wil iedereen alvast bedanken voor de berichtjes en de steun! Houd jullie op de hoogte, hachee.
14 Juni 2010 - 17:40
Linda:
Stibbe! klinkt goed allemaal joh! En dan is het echte werk nog niet eens begonne! Heel veel plezier daar in ieder geval, ik ga je echt wel een beetje misse! Je hoort nog van me! Laat je wete wanneer je een keer op skype bent? Kus en succes komende week -
15 Juni 2010 - 13:22
Ad:
Goed verslag. Ook dat houdt ons op de hoogte. succes vandaag. (Dinsdag)
Mzzl. -
16 Juni 2010 - 12:08
Mike:
Klinkt goed allemaal broertje!Moeten maar ff kijken wanneer we een keer kunnen skypen.Succes nog deze week!
Massolosss