Laatste weekjes!
Door: stefanstuntpiloot
Blijf op de hoogte en volg Stefan
18 Mei 2011 | Verenigde Staten, El Cajon
Afgelopen week ben ik ook de schietbaan opgegaan hier, en dat was ook erg leuk. We mochten gewoon met .44 magnums en shotguns schieten, en we hoefden alleen een vragenlijstje in te vullen. De vragen waren allemaal true or false vragen zoals: "Je hoeft geen oordoppen in op de schietbaan" true or false. Haha, dat was dus erg simpel maar het schieten was echt vet!
Er moet wel nog best veel gedaan worden voordat ik naar huis mag, ik moet nog 8 toetsen maken, dus daar ben ik nu weer hard voor aan het studeren. Het feit dat Ajax laatst kampioen is geworden, en er een mooie ster bij heeft, heeft me wel erg geholpen moet ik zeggen :P We hebben hier met een hoop mensen de wedstrijd zitten kijken (om half 6 sochtends) en het was mooi dat alle Ajax haters daarna lekker stil waren. Dat was dus een geslaagde dag.
Om af te sluiten wil ik jullie allemaal bedanken voor de kaartjes en leuke reacties tijdens dit jaar. En ik zie de meeste van jullie wel weer als ik terug ben, na 4 juni. De groetjes uit Californië!
18 Mei 2011 - 22:36
Mike Van Kreij:
Stefan! nu komt t nederland toch allemaal wel heel dichtbij hea. Wordt ook weer n keer tijd gok ik zo, ook voor de mensen hier in NED. heul veul succes de met de laatste loodjes en we zien ons schnell!
ciao! -
19 Mei 2011 - 11:09
Thea:
Nou hier van mij dan ook een laatste reactie, wil je het mooie weer mee nemen naar hier, en dan heel snel zien hier te komen, we tellen de dagen af, heel leuke foto"s, en een spannend filmpje, succes knul met de laatste loodjes en tot heel snel. dikke kus xxx.