Eerste Vlucht! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu Eerste Vlucht! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu

Eerste Vlucht!

Door: stefanstuntpiloot

Blijf op de hoogte en volg Stefan

23 Juni 2010 | Verenigde Staten, El Cajon

GEWELDIG!

Dat is alles wat ik over vandaag kan zeggen. Vandaag heb ik mijn eerste vlucht gedaan, de instructeur liet met al gelijk alles doen, inclusief landen! En ik heb het dus overleeft. Het was super maar heb wel een lang dagje gehad. We begonnen om 7 uur sochtends met groundschool. Dat is gewoon theorie over allerlei vakken. Dat duurde in totaal tot 12 uur. Daarna was het de bedoeling dat ik om 13.15 zou gaan vliegen maar dat ging niet door. Mijn instructeur was ziek en kon dus niet vliegen, dus ik kreeg een andere instructeur mee. En mijn vlucht werd verzet naar half 5! Uiteindelijk ben ik om 10 voor 6 gaan vliegen en kwam ik om kwart voor 8 weer terug. Heb er dus een dagje van ruim 13 uur op zitten. Maar het was echt vet, zal gelijk het filmpje van mijn landing op de site gooien. Gaat hier verder super, morgen maar van 7 tot 10 gelukkig! Groetjes uit Amerika!!

• 24 Juni 2010 - 05:11

Jolien:

Fijn dat je het hebt overleeft:P
    Haha ben trots op je hoor!
    Dikke kus!

• 24 Juni 2010 - 08:10

Mike V Kreij:

Wat zie ik daar bij de zonneklep?
    CDtjes van defqon, decibel & ACDC?

Ziet er strak uit kerel!

• 24 Juni 2010 - 09:03

Tom:

Haha, briljante filmpjes.

• 24 Juni 2010 - 09:14

Ad:

ik zie je genieten....glimlach van oor tot oor. Nog even, kunnen we samen vliegen.

• 25 Juni 2010 - 15:16

Je Schoonzus Floor:

Hey Stefan,

ik heb net je filmpje mogen bewonderen. Wat gaaf zeg. Je doet het goed en het staat je goed.
    Geniet en blijf ervan genieten, want voor je weet ben je alweer terug.

Liefs van Thijs, Floor en Joy

• 25 Juni 2010 - 18:58

Thea:

ik hoop dat al je vluchten zo soepel verlopen wens je veel veilige vlieguren.kus ziet er gaaf uit

• 26 Juni 2010 - 10:52

Sjoerd:

haha goed vet gast!

• 30 Juni 2010 - 18:13

Nick:

Broertje!

Hoe is het daar in Amerika!? Ik hoop dat het je allemaal goed bevalt. Ik heb de filmpjes gezien van je eerste vlucht, erg stoer hoor. Ik ben trots op je!

Ben alweer benieuwd naar je volgende update.
    Greetz!

• 08 Juli 2010 - 19:19

Ricky:

tijd voor n update pizzasnor!!