SOLO!
Door: stefanstuntpiloot
Blijf op de hoogte en volg Stefan
02 Augustus 2010 | Verenigde Staten, El Cajon
Ook gaan we binnenkort beginnen met nachtvliegen en cross countries. Dan mag je dus gewoon echt verre stukken gaan vliegen waar je een paar uur over doet! Het gaat hier dus super! Ik hoop dat thuis nog een beetje uit te houden is zonder mij ;) en ik spreek iedereen snel wel weer een keertje op msn ofzo. Groetjes!
p.s. Ik mis mijn schatje! Moest ik er nog ff bijzetten. :D
02 Augustus 2010 - 18:39
Jolien:
Schatje ik mis jou ook heel erg! Wat super dat je nou solo kunt vliegen! Dat nachtvliegen is wel spannend! Maar je kunt het wel!
Nou tot snel, doe je best en succes! Kusje -
03 Augustus 2010 - 18:53
Mike V Kreij:
Stefan jongen!
ik lees dat het nog altijd goed gaat daar in The f*ckin united states of america!
Zo door gaan kerel!!
We spreken elkaar wel weer snel een keertje!
gegroet! -
03 Augustus 2010 - 21:00
Mike:
Blindeeeeed peeeewww!!!
Vet man, nachtvliegen!
Ma ja, dat gaat bij jou ook wel goed, ben ik van overtuigd!
Het is hier wel stil zonder jou in huis....
Doe je best en we spreken elkaar snel.
PS mag je eigen wel een x scheren haha -
04 Augustus 2010 - 09:09
Nick:
Broertje!
Gefeliciteerd met het behalen van je stagecheck en je eerste solo-vlucht. Erg knap van je hoor, ben trots op je.
Goed om te horen dat het je daar allemaal goed bevalt en je het naar je zin hebt.
Alvast heel veel succes met je eerste nachtvlucht en de volgende verre vluchten die op het programma staan, maar dat komt vast en zeker goed. Ik kijk uit naar je volgende update.
Greetz. -
05 Augustus 2010 - 17:46
Thea :
super die foto"s en filmpjes ziet er gaaf uit, thuis is het wel uit te houden maar gruwelijk stil, ha ha ja echt wel, succes met alles wat nog komen gaat
07 Augustus 2010 - 09:56
Ricky:
Aaah goed bezig maat ,, ik ben net trug uit turkije als ik jou was zou ik niet bij turkish airlines solliciteren das niks
eueuhehhe -
12 September 2010 - 15:17
Ome Mart:
Hallo Stefan
Dat zal best harstikke spannend zijn geweest , de eerste keer.
Het uitzicht is trouwens ook heel indrukwekkend.
groetjes van uit Drunen