Toetsen komen eraan! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu Toetsen komen eraan! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu

Toetsen komen eraan!

Door: stefanstuntpiloot

Blijf op de hoogte en volg Stefan

05 November 2010 | Verenigde Staten, El Cajon

Hallo iedereen, bij deze weer een nieuwe update over mijn avontuur in amerika! Alles gaat hier nog steeds zijn gangetje, druk maar nog steeds leuk. Het is hier laatst halloween geweest, wat eigenlijk een soort van carnaval is (maar dan met minder bier voor mij) En we zijn begonnen met de solo cross-country fase. In deze fase moeten we lange vluchten plannen naar vliegvelden waar we nog nooit eerder zijn geweest, en die vlucht dan solo vliegen. Ik ben laatst naar John Wayne international gevlogen, mocht ik landen tussen de airbussen en boeings, dat was erg vet! Ik heb een mooi filmpje bij het verslag staan van een airbus die langs kwam taxien. De vluchten zijn dus erg leuk, maar ook erg veel werk. Het plannen van zon vlucht duurt al gauw 2 uur, het vliegen vaak tussen de 3 en 6 uur. En daarnaast komen er op 9 en 11 november schooltoetsen aan. Dit om te kijken hoe je ervoor staat voor de echte toetsen die we op 17 en 19 november hebben. Die toetsen moeten we met minimaal 85% halen, en hoe hoger hoe beter natuurlijk!

Tegenwoordig zit ik dus elke dag minimaal 6 uur te leren, en de zon zie ik niet zo vaak meer, maar je moet er iets voor over hebben he. Nog 2 weekjes knallen en dan heb ik een weekje verdiende vakantie te pakken. (Als ik tenminste alle toetsen haal) Jolien komt dan 2 weekjes hierheen, en dan gaan we ook een paar daagjes naar LA toe om uit te waaien. Ik wil iedereen nog een keer bedanken voor alle kaartjes en berichtjes op mijn site! Ik vind het echt super dat zoveel mensen me nog volgen en ik mis iedereen natuurlijk ook super erg. Maar dit klinkt wel erg sentimenteel haha, Nog 7 maandjes en dan zie ik iedereen weer, zorg ik dat ik weer flink kan bijpraten met iedereen voor ik weer door naar Zweden moet. Groetjes aan iedereen, en tot over 7 maandjes!

• 05 November 2010 - 21:47

Ad:

Stefan, staat je goed....mexicaan. Succes met je examens, gaat goed komen.

• 06 November 2010 - 00:13

Jolien:

Haha mexicaantje! Heeeel veel succes met de toetsten maar dat gaat vast wel lukken he? En nog maar 16 daagjes en dan ben ik er al!! Dus tot snel!
    Dikke kus

• 06 November 2010 - 01:55

Sjoerdjuuuu:

zo ken ik je weer ouweeeee, succes met je opleiding boy

• 06 November 2010 - 12:17

Ricky:

die snor die is egt volgesmij he een overgroeide pizzasnor..

Succes verder moatje spreek je snel weer

• 21 November 2010 - 15:10

Nick:

Hey broertje! Goed om te horen dat het je daar allemaal zo goed bevalt tot nu toe.
    En ik hoorde van mama dat je je toetsen allemaal hebt gehaald, gefeliciteerd. Gaat helemaal goed komen daar. Super joh!
    Je hebt trouwens erg grappige foto's gemaakt, vooral die met die snor :p.
    En het is natuurlijk al zover dat Jolien je met een bezoekje komt vereren. Heel veel plezier alvast samen en doe haar maar de groetjes van me.
    Succes nog en ik kijk uit naar je volgende update.