Nachtvluchten en Cross Country's
Door: stefanstuntpiloot
Blijf op de hoogte en volg Stefan
24 Augustus 2010 | Verenigde Staten, El Cajon
Verder heb ik een nieuwe headset gekocht, zit active noise reduction op die alle omgevingsgeluiden wegfilterd. Zodat mijn oortjes wat langer heel blijven (hebben al zat te lijden gehad het afgelopen jaar). Is echt super relaxed vliegen, en ik kan er mijn mp3 speler op aansluiten! Zeker mooi voor lange vluchten, beetje muziek luisteren.
En ik ben laatst naar het strand geweest (we hadden een dag vrij! ongelofelijk) en daar heb ik ook wat mooie plaatjes van gemaakt, die zal ik wel bij dit verslag plaatsen. Verder gaat hier alles nog lekker, bijna 3 maanden onderweg, en heb het gevoel dat dit jaartje voor mij voorbij zal vliegen. Helaas niet voor sommigen mensen thuis denk ik maja dat komt wel goed ;).
Ik houd jullie uiteraard op de hoogte als er weer iets gebeurd, de groetjes!
25 Augustus 2010 - 15:59
Ad:
Ha die Stefan. Fijn een dagje aan het strand. Maar die wagen is geen oude Volvo, toch? Leuke foto's. Succes maar weer.
Mzzl. -
25 Augustus 2010 - 16:08
Thea :
ziet er gaaf uit joh en inderdaad hier duurt de tijd wat langer, maarja zit niks anders op, ben blij dat het daar zo goed gaat keiveel succes met alles dikke knuffel. -
28 Augustus 2010 - 10:39
Linda:
Stibbe! Klinkt super goed allemaal joh! Echt niet normaal dat je dat al allemaal kunt! Jij zult Nienhuijs verbaze ;) Ik ben net terug uit Turkije. Heb in het vliegtuig de hele tijd aan jou moete denke als die piloot iets zei. Hoe dodelijk is als ik jou stem daar over een paar jaar ineens doorheen hoor! Geniet er in ieder geval nog van en spreek je snel weer! Kus -
15 September 2010 - 19:05
Mart En Bep:
Hallo Stefan
je heb op 14-09 weer een achter neefje bij gekregen Bij Brenda en Wim zijn naam is Ben.
Jammer maar ik weet niet hoe ik er een foto bij moet plaatsen groetjesss -
26 September 2010 - 16:35
Nick:
Heyz! Hoe is het daar dan in San Diego!? Leuke foto's, ziet er allemaal mooi uit. Maar wel leuk joh, lekker 's nachts vliegen van stad naar stad, lijkt me erg mooi.
Heel veel succes toegewenst vanuit Eindhoven en tot je volgende update maar weer! Greetz Nick.
27 September 2010 - 14:17
Kristel:
Stefaaan, wat leuk om je verhalen weer te lezen. Gaat t goed met je? Heul veul plezier met je met je solo`s!! Groetjes x, ook van Bob