Toetsen, Checkride en Miramar Airshow 2010! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu Toetsen, Checkride en Miramar Airshow 2010! - Reisverslag uit El Cajon, Verenigde Staten van Stefan Wildenberg - WaarBenJij.nu

Toetsen, Checkride en Miramar Airshow 2010!

Door: stefanstuntpiloot

Blijf op de hoogte en volg Stefan

02 Oktober 2010 | Verenigde Staten, El Cajon

Zo het is alweer een tijdje geleden dat ik een updat op de site heb gezet, dus het werd weer eens tijd! Ik heb inmiddels mijn eerste toetsen gehad en heb alles gehaald met een gemiddelde van 90%, dus das opzich wel relax. Verder heb ik komende week een vlucht om te kijken of ik klaar ben voor mijn checkride. De checkride is een examenvlucht eigenlijk hetzelfde als je examen voor je autorijbewijs. En als ik dat haal heb ik mijn private pilot license binnen! Moet wel goedkomen want het vliegen gaat prima verder.

Verder ben ik vandaag naar de Miramar airshow geweest en het was echt super vet! Miramar is de legerbasis waar ook "topgun" is opgenomen, en elk jaar is daar een airshow met de beste vliegers van de wereld. Was echt super vet, helikopters die op de kop vlogen, F-18's die rakelings langs elkaar vlogen en vooral een hoop kabaal! De hele tijd vliegtuigen die door de geluidsbarriere gingen, dus ik heb genoten vandaag. Ben wel ontzettende verbrand en heb nu dus zon witte zonnebril afdruk op mijn kop staan, maar het was het waard. Heb een paar coole filmpjes en fotos bij het verslag geplaatst, geniet ervan!

Ik zal iedereen op de hoogte houden van mijn checkride, en wil iedereen ook gelijk bedanken voor alle belangstelling!

• 03 Oktober 2010 - 10:20

Mike V Kreij:

Ssssstefan!
    Zo te lezen gaat alles goed daar!
    90% is dikke score, zo ongeveer t nerdje van de klas?! haha

Hey we spreken ons snel weer!

gr!

• 03 Oktober 2010 - 18:10

Jolien:

Schatje al bijna je checkride, wat spannend! Binnekort kom ik mee vliegen! Nog maar 50 daagjes dus das al bijna.. Mooie foto's en filmpjes trouwens van die Miramar airshow! Dat was wel leuk zo te zien.
    Nou heel veel succes met je checkride en tot snel! Dikke kus!

• 03 Oktober 2010 - 19:35

Ad:

Nou jongen, bijna je ppl. En dan vliegen als in je 2e filmpje(miramar) zeker? Of....duurt dat iets langer om onder de knie te krijgen? Nou succes de komende tijd met je checkride en dan je ppl.

• 03 Oktober 2010 - 21:43

Mike:

Goed bezig jonge!Wel vet dat je binnenkort al je privat pilot licensie binnen hebt.
    De foto's en filmpjes van de show zijn ook supergaaf.Goed om te lezen dat het allemaal zo goed gaat daar.
    Zet hem op en we spreken elkaar snel!!

Groetjes

• 13 Oktober 2010 - 16:40

Kristel:

Stefaaaaan! Nog maar 40 nachtjes en dan is je kleine honneponnetje bij je. Jeetje, was spannend en fijn!! Gaat het goed met je? Zo te zien wel. Hou vol en vergeet niet kei hard te genieten. Liefs